Skip to main content

Konfirmation

En konfirmation er en stor dag for mange, og vi ved godt, at der er meget planlægning involveret. Derfor har vi sammensat to dejlige menuer, der egner sig særlig godt til en konfirmation, af elementer fra vores mest efterspurgte forrettermenuer og desserter. Til alle menuerne er der inkluderet en velkomstdrink, der opstilles et fadølsanlæg, og der er fri husets vin under middagen, således at øl, vin og vand er indkluderet i prisen. Til desserten er der kaffe og te, hvortil der serveren en cognac eller likør, hvilket ligeledes er inkluderet i prisen.

  • 7 timers arrangement
  • lokaleleje inkl. rengøring
  • opdækning med hvide duge, servietter og levende lys
  • velkomstdrink ( Mousserende )
  • Fri blød bar ( fadøl, vand og husets vin
  • eget fadølsanlæg til fri afbenyttelse.
  • Stor buffet inkl. forret og dessert
  • kaffe te-buffet inkl. en cognac eller likør
  • fra 745.-
  • adgang til projektor, skal aftales inden.
  • Børn 4-12 år ½ pris
  • børn 0-3 år kr. 0.- ønskes der opdækning samt tallerkenanretning af forret eller dessert til børn mellem 0-3 år er prisen 125.-

Konfirmationsmenu 2

Pris: Kr. 795,- pr. kuvert

Forret

Grillet laks med sesam, på salatbund med rejer, sauce verde, citron, kaviar, kapers, asparges samt brød og smør

Hovedret

Tre slags kød: Colorado okse, lammekølle, svinemørbrad i svøb. dertil friske salater, 2 slags kartofler, vildsvampesauce, brød og smør

Dessert

Husets festkage med is og frugt

Konfirmationsmenu 1

Pris: Kr. 745,- pr. kuvert

Forret

Lakseroulade på salatbund og rejer , kaviar m.m. som pynt

Hovedret

Rosa Oksefilet med kartofler, årstidens grønt samt flere salater og dertil en bearnaise sauce og hjemmebagt brød.

Dessert

Brownie med is og frugt

Er du interesseret?

Book dit arrangement her

    Konfirmationsmenu 3

    Pris: KR. 845,- PR. kuvert

    Forret:

    Carpaccio på salatbund med skøn olivenolie, pinjekærner, brød og smør.

    Hovedret:

    300g SASHI-Ribeye, flødekartofler, citrontimian kartofler, flere slags salater, rødvinssauce, brød og smør.

    Dessert: 

    Pandekage buffet, med is og drus, chokolade m.m.